СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН – МИСТЕЦТВО ДОСКОНАЛОГО ІНТЕР'ЄРУ

У сучасному світі дизайн інтер'єру давно вийшов за межі таких понять, як практичність, якість і зручність. Сучасний дизайн проєкт можна порівняти з художнім твором. Послуги дизайнера вже не обмежуються сухими кресленнями і стандартними візуалізаціями, що копіюють «модні» тенденції. Дизайнер створює унікальний інтер'єр, який підходить вам і передає тільки ваш настрій: стриманий, динамічний або грайливий – стиль XXI століття має сотні обличь.

Щороку провідні світові дизайнери інтер'єру пропонують нові, яскраві рішення сфери дизайн послуг, стверджуючи, що навіть таке буденне на перший погляд приміщення, як ванна кімната, може бути ексклюзивним арт об'єктом, а банальний сантехнічний предмет, унітаз, прикрасою. Дизайн та оформлення інтер'єру – тонке мистецтво, з яким наша команда з радістю вас познайомить, змінивши ваше уявлення про сучасний дизайн.

Дизайн інтер'єру – це відображення вашого характеру. Кольорове рішення, обрані матеріали, декор та навіть розташування меблів може багато сказати про власника квартири або будинку. Професійний дизайнер повинен зрозуміти його настрій, підкреслити особливості характеру, завдяки чому інтер'єр отримує індивідуальність.

У сучасному дизайні немає меж, він відкритий для експериментів і нових рішень, а сам дизайнер інтер'єру трішки психолог, трішки філософ, трішки чарівник. І неважливо, де ви знайдете «свого» дизайнера. Хороший дизайнер в Києві мало чим відрізняється від хорошого дизайнера в Одесі. Досвід, пристрасть, талант – ось що має значення.

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ДИЗАЙН ВІД SHATOKHINA STUDIO

Дизайн-проєкт від дизайн бюро інтер'єру Shatokhina Studio – це і є згадані вище досвід, пристрасть і талант! А ще гармонійне поєднання креативних, функціональний та інженерних рішень, заснованих на трьох принципах:

  • Індивідуальний підхід. Ми створюємо ідеальний інтер'єр в Києві для вас і тільки для вас, з урахуванням всіх побажань і вимог.
  • Ексклюзивний дизайн. Шаблони і копіювання – не про нас, кожен дизайн-проєкт – це ексклюзивна робота. Поєднувати непоєднуване, змішувати стилі, експериментувати і створювати нові, незвичайні інтер'єри наш девіз. Shatokhina Studio – це новий погляд на дизайн для України.
  • Робота «під ключ». Ми надаємо комплексне рішення в створенні і реалізації дизайн-проєкту. Крім креслярської документації і візуалізацій, наша команда готова взяти на себе обов'язки по контролю і веденню ремонтно-будівельних робіт.

Loft

Проєкт лофт квартири

Ознайомитись

«Якось один приватний дизайнер інтер'єру в Києві зізнався, що вже третій рік чекає «божевільного» проєкту. «Я хочу створити ф'южн з нотками розкоші, фарбами в стилі Ван Гога і химерною практичністю Гауді». Мене його слова надихнули! Так, наші дизайнери готові робити такі проєкти і насичувати їх не тільки «химерними», а й практичними деталями. Простіше кажучи, ексклюзивно в усіх відношеннях, але для щоденного використання. Ми відходимо від шаблонів, намагаємося не робити банальні інтер'єри. Мене взагалі неймовірно тішить, що останніми роками сфера дизайн інтер'єру в Києві впевнено слідує світовій моді з її технологічними новинками і сучасними рішеннями»,

– ділиться своїми думками Наталя Шатохіна, власник і арт-директор студії.

Працювати з нами означає довірити реалізацію дизайну інтер'єра професійній команді дизайнерів і архітекторів, чий досвід заснований на проєктах будь-якої складності і різноманітного спрямування (від приватних будинків до сегмента HoReCa). Деякі з реалізованих інтер'єрів в Києві ви можете побачити наживо. Це стосується переважно кафе, магазинів і офісних просторів.

Modern

Проєкт будинку

Ознайомитись

  • Спілкування тет-а-тет. В процесі роботи над дизайн-проєктом ви спілкуєтеся безпосередньо з дизайнером, який враховує всі ваші побажання і вносить необхідні корективи в режимі «реального часу», без залучення третьої сторони.
  • Авторський супровід ремонту. Контроль будівельно-ремонтних робіт дизайнером на всіх етапах зведе до мінімуму можливі недоробки і тоді ваш будинок буде на 100% досконалим. Це також спростить читання технічної документації будівельниками, виключивши можливі помилки. Дизайн – наша пристрасть і нам важливо, щоб він був ідеально реалізований.
  • Допомога в реалізації. Ми пропонуємо допомогу в реалізації дизайн-проєкту (послуги кошторисника і виконроба). Наші підрядники мають багаторічний досвід роботи з проєктами будь-якої складності і зарекомендували себе висококваліфікованими професіоналами.
Дизайн-проект квартиры в современном стиле от дизайнера интерьеров в Киеве

«Сьогодні все частіше послуги дизайнера інтер'єру в Києві – це комплексний підхід в реалізації вашої мрії про ідеальний будинок. Сучасний дизайн для Києва, точніше кажучи для київської квартири/будинку, з кожним роком стає все більш досконалим. Проте, ми не забуваємо й про всю Україну! Shatokhina Studio – українська студія дизайну»,

– коментує Наталя.

Дизайн від нашої дизайн студії – унікальна можливість побачити процес створення шедевру від А до Я. Незалежно від габаритних розмірів приміщення (компактна смарт квартира або багатоповерховий заміський будинок) дизайн-проєкт від наших дизайнерів це завжди свіжі, модні рішення, повні практичних, технологічних деталей.

В нашій студії ви можете не просто замовити якісний дизайн-проєкт в Києві, у нас ви втілите в життя найсміливіші мрії. Shatokhina Studio – це кращі дизайнери інтер'єру в Києві.

Зворотній зв'язок

Бажаєте замовити проєкт? Давайте це обговоримо

ПРОФЕСІЙНО РОЗРОБЛЕНИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ – 50% УСПІХУ!

Навіть якщо ви ще певною мірою не визначилися з уподобаннями і поки не до кінця уявляєте, який він, будинок вашої мрії, велике портфоліо дизайн-проєктів для України нашої студії дозволить ознайомитися з прикладами різних інтер'єрів. Ніжний прованс, розкішний бароко, технологічний хай-тек або лофт – у нас є приклад на будь-який смак.

Визначившись з напрямом і побажаннями, наш дизайнер в Києві готує детальний дизайн-проєкт, що складається з двох частин: креслярської документації і 3D візуалізації.

АРХІТЕКТУРА ІДЕАЛЬНОГО ІНТЕР'ЄРУ. Креслення – технічна складова будинку мрії. Плани, схеми і прорахунки, які покликані надати детальну інформацію виконробу (від плану розміщення розеток до розгортки ванних кімнат з прорахунком матеріалу) і кошториснику. Наші дизайнери також готові надати варіанти планувань або перепланувань (до 3-х) вашого будинку або квартири після обговорення всіх побажань, аби ви могли обрати найкращий для вас.

КОЛИ ІНТЕР'ЄР ОЖИВАЄ. За підсумками узгодження планування і обговорення стилю майбутнього інтер'єру дизайнер створює 3D візуалізацію. 3-4 ракурсу на кожне приміщення. 3D візуалізація – найоб’ємніша частина роботи, це детально пророблений обсяг простору, простіше кажучи готовий інтер'єр. Розташування меблів, колірне рішення, матеріали і текстури. Візуалізація – це яскрава картинка будинку мрії.

Детальний дизайн-проєкт означає, що 50% шляху вже позаду. Теоретична частина пройдена, залишилося реалізувати задумане на практиці, в чому наша команда готова надати максимальну підтримку.

NOTA BENE. ІНТЕР'ЄР МРІЇ

На відміну від світових столиць, професійне дизайн бюро Києва, яке може похвалитися багаторічним досвідом і престижними нагородами світу інтер'єрної моди, явище поки що рідкісне. Однак зусиллями таких дизайнерів як команда Shatokhina Studio сфера дизайн інтер'єру в Україні стрімко розвивається.

Тому, якщо ви шукаєте дизайнерське бюро в Києві, наша студія до ваших послуг! Ми готові довести на практиці, що український дизайн може конкурувати з провідними світовими фахівцями. Віддавши перевагу Shatokhina Studio, ви отримуєте не просто якісні послуги дизайнера інтер'єру, ви реалізуєте мрію про красивий, ексклюзивний будинок, будинок вашої мрії.

Сайт дизайнера інтер'єру говорить багато про його власника, тому у нас зібрані найцікавіші роботи, які чудово ілюструють головну філософію нашої команди: «Створювати мистецтво!». Якщо вам потрібен дизайнер інтер'єру в Києві, тоді вам до нас. З нами мрії справджуються!

«Чим ми такі особливі? Коли я дивлюся на дизайн бюро Києва, то розумію, що з кожним роком конкуренція стає сильніше, з'являються нові, яскраві студії, гідні захоплення. Але для NS INTERIOR DESIGN дизайн не просто «слідувати моді» і бути на хвилі так би мовити. Для мене і моєї команди це стиль життя, це саме життя. Тому якщо інші працюють на 100%, у нас обертів на всі 150-200%», – говорить Наталя Шатохіна.

×
×
×